![](/img/sanjob_logo2.png)
Viewed 53 times 0 Answers
![QAmon](https://sanjob.ca/img2310/qamon.png)
Similar Question:
#دانشجو
![Sanjob](/img/avatar.jpg)
وقت به خیر دانشجوی دکتری هستم و مدرس زبان و مترجم زبان انگلیسی سابقه کاری بیست و چهار سال دارم در زمینه تدریس و ترجمه اگر بخواهم به صورت استارت تاپ مهاجرت به کانادا داشته باشم برایم مقدور هست یا خیر ؟ در صورت امکان مهاجرت چه مراحلی را باید بگذرانم از راهنمایی شما سپاسگزارم
2021-08-29 13:25:00 #Canada [مهاجرت به کانادا] مهاجرت
من دانشجوی دکترام و سربازی نرفتم آیا در اقدام به express entry به مشکل میخورم ؟؟؟؟
2021-08-29 17:14:00 #Canada [دانشجو] مهاجرت
من در حال آپلود مدارکم برای CEC هستم من چون پاسپورت قبلیم رو به اتمام بود، پاس جدید گرفتم در پاس جدید هیچ ویزا یا استمپی ندارم حتی ویزای دانشجوییم در پاس قبلیم بود سوال من اینجاس باید در داکیومنت ها پاسپورت قبلیم و هم بزارم یا فقط پاس جدید مهمه؟
2021-08-30 17:00:00 #Canada [ویزای دانشجویی] مهاجرت
کسی هست از دانشگاه kwantlen polytechnic اطلاعاتی داشته باشه رفته باشه این که با ازمون دولینکو دانشجو میگیره درست هستش؟؟؟
2021-08-31 03:06:00 #Canada [دانشگاه] مهاجرت
روز در مورد اقامت دائم بعد از تحصیل در کبک داشتم این که میگن بعد از اتمام تحصیل در کبک با مدرک b2 فرانسه میتوان اقامت دائم گرفت فقط فرد اصلی که دانشجو بوده باید مدرک b2 ارائه بده یا همراه هم باید مدرک b2 بگیره؟
2021-08-31 06:37:00 #Canada [بعد از تحصیل] مهاجرت
من دانشجوی سال آخرم تو دانشگاه سراسری میخام برای امریکا و کانادا و انگلیس و استرالیا اقدام کنم برای PhD فول فاند هزینه ها از صفر تا صد حدودا چقد میشه؟ (شامل هزینه های خود اپلیکیشن ها، سفارت، ویزا و آزادسازی مدرک)
2021-09-01 13:49:00 #Canada [هزینه های] مهاجرت
خدمتان فقط اینکه اگر خودتون بورسیه شدید یا یکی از ، فاندی که دانشگاه به شما میپردازه ، جوابگوی هزینه های زندگی هست یا با کار دانشجویی(۲۰ساعت در هفته) هزینه های زندگی تک نفره تون یا دوستتون تامین میشه؟
2021-09-03 12:03:00 #Canada [هزینه های زندگی] مهاجرت
میبخشید در مورد بیمه همراه دانشجو احیانا شما میدونین از کجا میشه برای همراه بیمه گرفت؟ از بیمه خود دانشگاه استفاده بشه بهتره یا از بیرون بگیریم؟
2021-09-03 13:56:00 #Montreal [دانشگاه] مهاجرت
دانشجوی ترم اخر دکترای شیمی هستموهنوز دفاع نکردم و تمایل به مهاجرت دارم نمیدونم تحصیلی باید اقدام کنم یاشرایط دیگه ای هم هست که بتونم کمترین هزینه رو برای مهاجرتم بکنم ممنون میشمراهنماییم کنین
2021-09-03 14:05:00 #Canada [مهاجرت] مهاجرت
من با ناک شغلی مهندس شیمی برای پی ان پی (از طریق BC Postgraduate)و اکسپرس اینتری اپلای کردم الان در مرحله ای هستم که باید مدارک رو اپلود کنم، اما شرکتی که توی ایران باهاشون کار کردم نامه ی کاری رو به جای chemical engineer برای من data analyst زدن، الان میتونم ناک شغلی رو عوض کنم؟
2021-08-31 03:35:00 #Montreal
يك خانواده سه نفره براي سفر به كانادا با ويزاي توريستي چقدر پول ميتونن با خودشون ببرن؟
2021-10-02 07:23:00 #Montreal
من درخواست اكستند ويزاي تحصيلي ام را در خاك كانادا سابميت كرده ام (قبلا استادي پرميت اكستند شد) هنوز جواب نيامده است ايا ميتوانم به ايران بروم و زمانيكه اپرو شد پاسپورت را به انكارا بفرستم براي تگ ويزا؟؟؟
2021-08-31 16:22:00 #Montreal
ميشه لطفا راهنماييم كنين كدوم بانك به نيوكامر ها كرديت ميده؟ همسرم استادي پرميت وخودم اپن ورك پرميت هستم.
2021-09-09 20:54:00 #Montreal
من درخواست اكستند ويزاي تحصيلي ام را در خاك كانادا سابميت كرده ام (قبلا استادي پرميت اكستند شد) هنوز جواب نيامده است ايا ميتوانم به ايران بروم و زمانيكه اپرو شد پاسپورت را به انكارا بفرستم براي تگ ويزا؟؟؟
2021-08-31 16:22:00 #Montreal